Ruim assortiment ovenvers brood en koeken


Op zoek naar lekker brood en koeken in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Ga dan zeker eens langs Bakkerij Op de Beeck, al sinds 1891 een gevestigde waarde in de regio. Bij een bakkerij klopt u natuurlijk in de eerste plaats aan voor uw dagelijks brood.

Op ambachtelijke wijze gebakken

Deze warme bakker heeft een uitgebreid assortiment ovenvers brood dat op ambachtelijke wijze gebakken wordt. Dit zorgt voor een nog betere smaak. Tijdsdruk kennen we hier in Onze-Lieve-Vrouw-Waver niet.

We besteden heel wat tijd en zorg aan uw brood, of het nu over een wit, bruin of meergranenbrood gaat.Het smelt gewoon in uw mond.

Kraakverse koeken

Daarnaast hebben we een gevarieerd aanbod aan pistolets, broodjes, sandwiches. Ook voor kraakverse koeken kan u hier terecht. Wij denken daarbij aan Berlijnse bollen, croissants, ontbijtkoeken of chocladebroodjes.

Wij hebben voor elk wat wils. Alles wordt hier met de grootste zorg gebakken. U kan bij deze warme bakker ook heerlijk smullen van patisserie en gebak. Ontdek ook ons aanbod charcuterie en kaas.

Contact opnemen

Nog vragen over brood en koeken? Of een bestelling plaatsen? Neem dan zeker contact op. Het doetonsplezier u als klant te verwennen.