Patisserie en gebak om heerlijk van te smullen

Wil u zichzelf of uw gasten eens lekker verwennen met heerlijke patisserie en gebak in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Spring dan zeker eens binnen bij Bakkerij Op de Beeck, een warme bakker met jarenlange ervaring. Als u bezoek krijgt, is het altijd fijn om een gebakje of een stuk taart bij de koffie of thee te serveren.

Paradijs voor lekkerbekken

Bakkerij Op de Beeck in Onze-Lieve-Vrouw-Waver weet wat lekkerbekken willen en is gespecialiseerd in allerlei soorten taarten, patisserie en gebak. Het groot aanbod aan zoetigheden zal u zeker doen watertanden.

Wij willen graag benadrukken dat ook onze taarten en klein gebak op een ambachtelijke manier bereid worden. Omdat wij beseffen dat enkel het beste goed genoeg is voor onze klanten. Het zorgt immers voor een rijkere smaak.

Een taart op maat van uw feest

Voor speciale gelegenheden zorgen wij voor speciaal ontworpen en versierde taarten op maat. Viert u binnenkort een verjaardag, jubileum of communie of een ander feest? Vier het dan gepast en bestel een gepersonaliseerde taart, zoals een fototaart of een taart met een uniek opschrift.

U kan bij ons ook terecht voor ovenvers brood & koeken en charcuterie & kaas.

Contact opnemen

Wil u graag patisserie en gebak bestellen? Of een taart op maat laten maken?
Contacteer ons beslist. Wij verwelkomen u graag!